Reviews


5 stars after 2354 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk alleen de sushimi zalm mag iets dunner gesneden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur te laat en de bestelling niet compleet… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is er altijd goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We konden via de iPad niet bestellen, dan pakte hij maar 1 product. Via de laptop ging het wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk Jammer van de verzending s kosten maar begrijpelijk ook 11/4/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top! 11/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede kwaliteit en goede service. 11/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I ordered to poke bowls with smoked salmon but salmon in one of the poke bowls was very bad it was hard and with bones and not nice taste, but another one was fine. 11/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer netjes verzorgt en lekker.dank u wel 11/2/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas een paar opmerkingen. Ik had de poké bowl met garnalen. Zaten slechts een paar klontjes rijst in, en qua zeewier alsof jullie van twee volle containers van dat spul af moesten. Terwijl de vóórlaatste keer alles heel lekker was, nadat de vergeten garnalen waren nabezorgd. Zijn het verschillende personen die de porties klaarmaken? 11/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 11/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super service en heerlijk eten! 10/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4x poke bowl besteld kwaliteit was niet best weinig rijst bijna geen vlees de andere sushi lag los in de tas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer foto’s zou makkelijk zijn te zien wat je bestelt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd (voor 10 personen) vers en smakelijk! Vlotte bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al meerdere malen besteld en altijd te laat, komt afspraken niet na. Meer dan 40 min te laat. Erg jammer! Eten smaakte altijd goed. Maar gaan we niet meer doen. 10/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden en gezellig en huis gegeten! 10/27/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 10/27/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo doorgaan. Perfect. 10/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een haar in de kipspiezen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker 10/13/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mango in de pokebowl was niet rijp. En de kip smaakte aangebrand en heel droog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt enorm lang, we bestellen hier super graag. Maar is niet eerste keer dat het veel langer duurt dan aangegeven. 10/7/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers! 10/7/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!! Maar weinig! Voor 4 personen voor €70 besteld (oké vis is duur) En.. 2 ruim uur gewacht, op de site staat dan binnen 45 min, als het uitloopt op zich geen probleem maar na 1,5 u stuur dan even bericht dat het uitloopt. Maar de kwaliteit van het eten is wel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was geen wasabi bij. En het voorgerecht klopte niet met de website. Daar stond garnalenkroketten en loempia’s. Nu hadden we er ook gepaneerde gamba’s bij. Ook was er geen sojasaus bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was niet blij dat hij na 2 minuten na bestellen al klaar was. Dus twijfel hoe vers het was This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, ruime keuze en kwalitatief lekkere sushi! 9/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, bestellen altijd bij Bonsai... 9/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 3 kwartier te laat. 9/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stonden dingen in het boekje maar niet op de site 9/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We eten er altijd erg lekker van. 9/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lang wachten op bezorging.... 9/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed gevulde poke bowl 9/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste poke bowls dat we ooit gegeten hebben 👌🏻😋 9/14/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging zoals altijd; snacks waren nog lekker warm. Verse sushi en rijk gevulde pokebowl! 9/13/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt heerlijk 9/12/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben een afhaal bestelling geplaatst wat zeer gemakkelijk ging! Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en zelfs een extra service gekregen doordat ze met ons mee dachten. Top personeel! 9/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed alleen zaten de 2 blikjes cola (5 euro ) niet bij de levering 9/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Bonsai 5 stars after 2354 reviews
Sushi Bonsai