Reviews


5 stars after 2329 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 ster voor het bezorgen omdat het pas na 2 uur kwam, terwijl het binnen 50 minuten verwacht was volgens de site. Ik snap heus wel dat het iets uit kan lopen, maar dit is te veel. En dit was niet de eerste keer, dus wees dan gewoon wat eerlijker/realistischer in jullie communicatie over de bezorgtijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect 12/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker bij Bonsai en zijn erg enthousiast. Let wel op.. Ze zijn vaak wat aan de vroege kant. Meestal fijn.. Maar wel iets om rekening mee te houden. 12/15/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch lekker 12/12/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, op tijd bezorgd, verse sushi! Bestelling plaatsen verliep niet helemaal soepel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten van de heerlijke sushi van Bonsai Rhenen! Deze sushi is echt een aanrader 👌🏻 12/9/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en sympatiek 12/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geweldige pokebowls. Bezorging duurde 45 minuten langer dan aangegeven. 12/4/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De lekkerste Poke die ik ken, echter vaak wordt een gekozen ingrediënt niet toegevoegd, dat moet echt beter kunnen! Vandaag geen zeewier ondanks dat ik dat heb gekozen, echt niet de eerste keer helaas. 12/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
tevreden 11/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laatste keer dat ik hier besteld heb! Ruim een uur wachten op 1 pokebowl en dan ook nog zonder de garnalen waar ik extra voor betaald heb. Jammer weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super!!! 11/25/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 11/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! 11/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kan de zalm roomkaas nie vinden 11/18/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vooral de sushi van de chef is een aanrader. Was nog warm toen het bezorgd werd. 11/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tonijn en de zalm waren echt super vers en heerlijk😋 11/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 11/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al een aantal keren besteld, altijd smaakvol. Minpunt is dat de structuur waarin alles gesneden wordt te wensen overlaat. Grote grove brokken mango, advocado en nauwelijks rijst bij de pokebowl. Dit zou een verbeterpunt mogen worden. 11/15/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De warme ingrediënten waren koud. Te laat bezorgd t.o.v. aangegeven tijd. 11/14/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren wat te laat maar super opgelost. Smaak is altijd top. 11/6/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt te lang This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk alleen de sushimi zalm mag iets dunner gesneden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur te laat en de bestelling niet compleet… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is er altijd goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We konden via de iPad niet bestellen, dan pakte hij maar 1 product. Via de laptop ging het wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk Jammer van de verzending s kosten maar begrijpelijk ook 11/4/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top! 11/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede kwaliteit en goede service. 11/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I ordered to poke bowls with smoked salmon but salmon in one of the poke bowls was very bad it was hard and with bones and not nice taste, but another one was fine. 11/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer netjes verzorgt en lekker.dank u wel 11/2/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas een paar opmerkingen. Ik had de poké bowl met garnalen. Zaten slechts een paar klontjes rijst in, en qua zeewier alsof jullie van twee volle containers van dat spul af moesten. Terwijl de vóórlaatste keer alles heel lekker was, nadat de vergeten garnalen waren nabezorgd. Zijn het verschillende personen die de porties klaarmaken? 11/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 11/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super service en heerlijk eten! 10/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4x poke bowl besteld kwaliteit was niet best weinig rijst bijna geen vlees de andere sushi lag los in de tas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer foto’s zou makkelijk zijn te zien wat je bestelt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd (voor 10 personen) vers en smakelijk! Vlotte bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al meerdere malen besteld en altijd te laat, komt afspraken niet na. Meer dan 40 min te laat. Erg jammer! Eten smaakte altijd goed. Maar gaan we niet meer doen. 10/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden en gezellig en huis gegeten! 10/27/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 10/27/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo doorgaan. Perfect. 10/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een haar in de kipspiezen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2023
Sushi Bonsai 5 stars after 2329 reviews
Sushi Bonsai