Reviews


5 stars after 2306 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere, verse sushi en mooi op tijd geleverd!! 2/14/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het is heerlijk eten maar de bezorgtijd is echt lang. Veel langer dan de site aangeeft. Afgelopen x weer 1,5 uur moeten wachten. 2/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling voor afhalen keurig op tijd klaar. Pokebowl royaal belegd. Topping verwisseld met die van partner, dit is uiteraard geen probleem. 2/10/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl!! 2/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi die we altijd bij hun halen. Absoluut voor herhaling vatbaar. 2/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi niks op aan te merken. Bezorging aardig en op tijd! 2/8/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de zoveelste keer wéér te laat bezorgd waardoor loempia's en kipspiesjes lauw waren. Bezorger kon het adres niet vinden gaf hij als reden van de late bezorging aan?!? 2/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/2/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds lange tijd weer eens besteld. Kwaliteit is altijd goed geweest, echter zat de laatste tijd niet altijd in de pokebowl wat we hadden besteld, dat stoorde ons. Tevens duurde het bezorgen vaak ook erg lang. Dit keer was alles zoals ik verwacht; we kregen wat we bestelden en het was ruim sneller dan de aangegeven 45 minuten, blij mee! 2/2/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas is dit de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld. Ik bestelde Poké Bowl en daarvan was de kip verbrand. Ik heb wel nieuwe gekregen maar ik vind de kwaliteit flink achteruit gegaan. Jammer! 2/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was een half uur te laat. 1/31/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde wel lang, op tijd bestellen dus. 1/27/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben u een persoonlijke beoordeling gestuurd , als even wakker te worden, niet te blijven hangen in u creativiteit 1/27/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje jammer dat er maar een heel klein flesje soja bij de sushi zit. En de loempia’s waren koud en slap. En dat is niet de 1e keer… 1/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk. 1/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is altijd lekker en vers, super vriendelijk personeel ook. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, boven verwachting 1/19/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de afgesproken tijd was het het klaar om opgehaald te worden. Alles was weer vers en lekker. 1/18/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de laatste keren is echt minder geworden!!!!! 1/11/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, goed gevuld en mooie porties! 1/11/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De poke bowls zijn de beste uit de omgeving , heerlijk!! 1/10/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes optijd, dat mag ook wel als je om 3 uur je bestelling doet. Verder was de sushi top! 1/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Later dan gepland maar was niet heel erg!! Eten was echt super lekker 😋 1/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd! En de sushi was heerlijk! Onze complimenten! 1/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima sushi, op tijd klaar en gemakkelijk opgehaald. De hoeveelheid saus op sommige sushi was nogal ruim en mag wat minder, dat overheerste nogal 12/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten. Zelfs wat verder uit de buurt super op tijd. Dankjewel 12/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was erg lekker en perfect optijd bezorgd. Twee sushi boxen besteld met de vraag of één box zonder avocado gemaakt kon worden ivm een allergie, helaas werden beide boxen bezorgd zonder avocado dus dat was het enige minpuntje. 12/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 ster voor het bezorgen omdat het pas na 2 uur kwam, terwijl het binnen 50 minuten verwacht was volgens de site. Ik snap heus wel dat het iets uit kan lopen, maar dit is te veel. En dit was niet de eerste keer, dus wees dan gewoon wat eerlijker/realistischer in jullie communicatie over de bezorgtijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect 12/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker bij Bonsai en zijn erg enthousiast. Let wel op.. Ze zijn vaak wat aan de vroege kant. Meestal fijn.. Maar wel iets om rekening mee te houden. 12/15/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch lekker 12/12/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, op tijd bezorgd, verse sushi! Bestelling plaatsen verliep niet helemaal soepel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten van de heerlijke sushi van Bonsai Rhenen! Deze sushi is echt een aanrader 👌🏻 12/9/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en sympatiek 12/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geweldige pokebowls. Bezorging duurde 45 minuten langer dan aangegeven. 12/4/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De lekkerste Poke die ik ken, echter vaak wordt een gekozen ingrediënt niet toegevoegd, dat moet echt beter kunnen! Vandaag geen zeewier ondanks dat ik dat heb gekozen, echt niet de eerste keer helaas. 12/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
tevreden 11/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laatste keer dat ik hier besteld heb! Ruim een uur wachten op 1 pokebowl en dan ook nog zonder de garnalen waar ik extra voor betaald heb. Jammer weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super!!! 11/25/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 11/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! 11/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kan de zalm roomkaas nie vinden 11/18/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vooral de sushi van de chef is een aanrader. Was nog warm toen het bezorgd werd. 11/17/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tonijn en de zalm waren echt super vers en heerlijk😋 11/17/2023
Sushi Bonsai 5 stars after 2306 reviews
Sushi Bonsai