Reviews


5 stars after 1760 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. Poke bowls zijn fantastisch lekker. 8/5/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer waren ze te laat met bezorgen, dit keer super netjes opgelost. Bedankt en het was erg lekker. 8/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 😋 8/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op afgesproken tijd moest ik toch nog wachten. Wel begrip, was erg druk. Iedereen was tevreden over de kwaliteit 8/1/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absolute aanrader. 7/29/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Service is super slecht. Hebben anderhalf uur op onze bestelling moeten wachten. Om 20.20 uur gebeld waar mijn bestelling bleef, stond deze al klaar op de toonbank. Even later kon ik zien dat de bezorger onderweg was. Na de 2e telefoontje kwam de bezorger om 20.45 uur aan. En na mijn vraag of ik de eigenaar aan de telefoon kon krijgen, kreeg ik natuurlijk te horen dat hij 2 seconden eerder weg is gegaan. Hier bestel ik dus niet meer. Ik ga nu naar YOSHIKI!!!!! 7/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd in orde! Ik mis speciale/smaakbom sushi 7/26/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag al om 16.25 besteld, dus we konden normale tijd eten! Nu was het eten er binnen een uur. Kwaliteit was goed. Eten was lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging ruim een half uur later. Kwaliteit dit keer helaas wat minder. De Large poke bowl was maar voor de helft gevuld. Bij één poke bowl mango ipv olijven. En de mango was nog half bevroren. 7/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke pokebowls! 7/21/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wéér geen verse Avocado,maar bruine. Toen jullie startte waren we erg te spreken over jullie kwaliteit. Helaas is deze aanzienlijk verslechterd. 7/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd na 1.5 u afgeleverd. 7/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie! 7/15/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kipstokjes te hard gebakken in de frituur, op een bakplaat/grillplaat vele malen lekkerder. 7/14/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was er geen zeewier te bestellen bij de poke bowl. En bij het ophalen misten we de wasabi. Verder was de poke bowl erg smaakvol! 7/14/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2x besteld, 2x te laat geleverd. Bovendien heb ik er een opmerking bij gezet over waar het exact afgeleverd moet worden. Dit wordt niet gelezen en gebeurt vervolgens dus ook niet. 7/14/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi rijst was heel droog en taai, in de garnalenkroket zat een stuk garnalenschil. geen soja saus, wasabi of chopsticks zaten in de tas 7/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. 7/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was niet echt warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorheen was het echt om te genieten. De laatste keren viel het tegen. De verhoudingen van de toppings zijn heel veel minder dan voorheen. Heel veel rijst en maar een klein beetje van dat wat het juist zo lekker maakt. Voor hetzelfde geld kun je het beter thuis maken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was een uur te laat, de sushi was warm geworden en niet gekoeld tijdens de bezorging. Verder waren ze niet bereikbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna een uur te laat bezorgd zonder tegenbericht en het I love salmon menu is erg eentonig voor €27,95 7/8/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3,5 uur wachten op koud eten. De telefoon lag ernaast waardoor we geen contact konden krijgen. 7/8/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam één uur later dan de verwachte levertijd die we kregen na het plaatsen van de bestelling. De sla had zijn beste tijd gehad, en één mix-in was vervangen door een andere (bosui ipv avocado). Ook zaten er wat olijven in die er niet in hoorden. Helaas niet de eerste keer dat dit gebeurde; al twee keer eerder gebeld over een bestelling die niet klopte. Heel erg jammer. Het eten is lekker maar het zou lekkerder zijn als je kreeg wat je bestelde, en ongeveer op de tijd waarop je het verwacht. 7/7/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 7/6/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het kwam 3 uur te laat 7/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling erg laat. Bezorger vriendelijk en eten heerlijk. Communiceer als het laat is. Bijna een uur kijken naar een balkje dat zegt: “wordt bereid” zegt niet zoveel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 70 minuten gewacht ipv 40 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld, kwam precies op tijd. Helaas miste het de bestelde pokebowl. Sushi was niet vers en taai. Pokebowl werd na gebracht maar was die van iemand anders. Uiteindelijk na wat gebel heen en weer afgesproken dat ik de pokebowl terug gestort krijg op mijn rekening. Het was erg druk begreep, jammer dat de kwaliteit dan zo onder druk is gekomen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mega laat met bezorgen, zo 18:00 er zijn om 20:00 nog steeds geen eten. Dan doen die gratis loempia's ook niks. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zitten op dit moment al 2 uur te wachten op onze bestelling die om 18:23 ongeveer verwacht werd. Op dit moment is het 19:47, zitten er 2 kinderen te roepen wanneer we kunnen eten (waarvan 1 eigenlijk al in bed had moeten liggen), heb ik rond 19:10 een telefoontje gepleegd waar de bestelling blijft (die op dat moment al klaar stond) maar heb nog steeds niks maar wel betaald. Helaas deze keer dus geen positief cijfer voor de bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op zich altijd zeer tevreden .. helaas de verkeerder poke bowl ontvangen vandaag ! Stuk minder lekker maar goed , bij de volgende 15 procent korting Toch jammer 7/1/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super 6/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer snelle levering. Vandaag hadden onze pokebowls de verkeerde ingrediënten had dit aangegeven over de telefoon en heel snel kregen we al 2 nieuwe top service! 6/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi wel helaas 50 min later dan aangegeven. Verder geen sojasaus en wasabi erbij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect eten, maar nu al de derde keer dat de extra poke er niet bij zat. Dit keer ontbrak de gebakkenn gamba’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi Bonsai 5 stars after 1760 reviews
Sushi Bonsai