Reviews


5 stars after 2306 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere verse sushi. Knapperig wat knapperig moest, zijn de sashimi botermals heerlijk 4/20/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan 1/2 uur later bezorgd dan aangegeven bij bestellen 4/20/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! 4/19/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse Sushi, goed verzorgd 4/17/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was veel te laat. Website gaf status van de bestelling niet goed aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle nette levering dit keer, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top. 4/11/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Laat bezorgd, maar de kwaliteit van de Pokebowl was fantastisch! Enorm lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs kwaliteit verhouding. Pokebowls zijn heerlijk! Ik woon een half uurtje bij Rhenen vandaan, maar rijd er graag voor heen en weer. 4/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen stokjes 4/5/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was heel lekker 1e x besteld 4/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd en heel vers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Meerdere verkeerde ingrediënten gebruikt. Goed opgelost, tegemoetkoming bij volgende bestelling. 3/30/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
In de grote bak was 1/4 deel doorweekte sushi dus smaakte soppig. En de geflambeerde zalm hadden ze sojo saus in laten vallen maar gewoon brengen…maak dan even nieuwe. Snelheid prima , kwaliteit eten deze keer een 3 3/30/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas een small pokebowl gekregen ipv medium die besteld en betaald was… 3/29/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze kleindochter vond het heerlijk. 3/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit was de derde keer achter elkaar dat ik achter mijn bestelling aan moet bellen omdat niet alles er bij zat! 3/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was iets te laat en warme gerechtje was bijna koud 3/22/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weinig rijst in pokebowl en ook geen gelukskoekjes 3/20/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd! Was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi! 3/16/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vorige keer viel het een beetje tegen maar vandaag was het een stuk beter! 3/16/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is altijd goed, hoewel, niet altijd wat je besteld hebt. Bezorging is vaker later dan eerder dan verwacht. Als ze ergens op kunnen verbeteren is het op op tijd bezorgen, eten is heerlijk. 3/15/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En nog lekker warm, top! 3/11/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer. vooral de kippespiesjes lekker mals en goed gekruid tot ziens This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima op tijd klaar, sushi was erg lekker en vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vers 😊 3/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker 3/8/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/7/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ruim een uur moeten wachten. Sushi was héérlijk!! 3/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets meer plaatjes op de website. Is een tip. Het eten was lekker!! 3/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals atijd perfect. 2/29/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, netjes op tijd bezorgd, vriendelijk personeel echt top 2/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals gewoonlijk prima, echter veel te veel zeevier in verhouding tot rijst. Voor de derde keer op rij twee keer zo lang gewacht als van te voren aangegeven. Website gaf ook de status van de bestelling niet juist weer. Zo enthousiast als ik in het begin was over Bonsai zo valt het de laatste tijd tegen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dank voor uw waardebon. Eten was prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goed verzorgd en ziet er mooi uit. Vanwege de drukte soms de bestelling niet volledig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20min langer moeten wachten dan aangegeven afhaal tijd. 2 pokebowls afgehaald waarvan 1 medium en 1 small moest zijn. 2x small mee gekregen dus hierover gebeld. We zouden gecompenseerd worden met een tegoedbon omdat het te druk was. Volgende dag tegoedbon nog niet ontvangen en hierover gebeld. Het zou geregeld gaan worden. Nu 3 dagen later en nog steeds niks gehoord van ze. Slechte service en slecht gecommuniceerd omdat het vaak te druk is en manager is naar mijn idee nooit aanwezig. 2/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Sushi was heerlijk. Echter het lukte me niet om online ook een poke-bowl te bestellen. 2/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was 15 minuten eerder dan aangegeven tijdstip. Kwaliteit was ok, maar niet bijzonder. Website zou meer foto's van gerechten moeten laten zien. Verder prima service, hoor. 2/23/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er zijn te weinig bezorgers geweest die avond waardoor wij erg lang op ons eten moesten wachten 2/22/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten, bedankt en tot een volgende keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weerheerlijk 2/17/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk pokebowl gegeten, dit keer was het niet echt warm dat was wel jammer maar het smaakte weer lekker! 2/16/2024
Sushi Bonsai 5 stars after 2306 reviews
Sushi Bonsai