Reviews


5 stars after 2376 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top 🥳 7/15/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3 kwartier te laat geleverd 7/13/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weinig variatie in de sushi,pokebowl betere prijs /kwaliteit verhouding 7/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, en bezorging zoals afgesproken. 7/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging goed, bezorger was vriendelijk, eten van goede kwaliteit 7/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/11/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt helemaal en alles top 7/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi zelf was prima, maar er zat helaas veel te weinig sojasaus bij de sushi. Moest zelf nog bij gaan halen :( 7/8/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bezorgservice, pokebowl besteld, was lekker, alleen jammer dat je niet de toppings krijgt die je besteld, maar dat er iets anders opgedaan wordt waar je het mee moet doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, top, snelle service. We bestellen er vaker. En elke keer weer super. 7/4/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde wel even voordat het bezorgd werd maar de moeite waard. Het was top! 7/2/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De boontjes ontbraken en na telefonisch contact hierover is dat niet klantgericht opgelost. 'Gewoon pech', wordt er gezegd, het was druk waardoor ze vergeten zijn deze toe te voegen. Ik ben niet teruggebeld, wat wel is beloofd. Slechte service dus. De sushi is wel lekker. 7/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd en heel erg lekker..een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was veel te lang gebakken/ gefrituurd. 6/22/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Garnalen en rijst was koud en weinig verse ingredienten, dat was jammer 6/17/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling 45 min te laat, avocado en pijnboompitten misten, zat zand in. 6/17/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superveel pepers, voldoende voor een maagzweer. 6/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, alleen jammer dat de bestelde komkommer er niet in zat! Verder prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eindelijk ook allergenenlijst op de website en meer keuze bij allergieën. Alles geleverd zoals behoren en snel en vers. Heel fijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
First time and excellent experience in food quality, communication and on time delivery 6/5/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg kekker en door een aardige jonge man gebracht. Miste alleen de sojssaus. 5/29/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/29/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks klein foutje, fantastisch opgelost. 5/27/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website werkt goed, bestelling exact op tijd gereed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 5/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het leek wel een zwembad van Teriyaki saus. De saus is lekker maar overdaad schaadt 5/24/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer lekker en goed. En eerder klaar dan gedacht. 5/23/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En wat een vriendelijk en attent personeel. 5/21/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alle ingrediënten zaten er in helaas 5/18/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon erg goed en lekker. 5/16/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst een Pokebowl. Heerlijk! 5/13/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/9/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijke pokebowl ontvangen, snelle bezorging. 5/7/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde ditmaal helaas erg lang. Wachttijd 45 min werd 1,5 uur voor het werd bezorgd. 5/6/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou fijn zijn als je op de website een afbeelding kan zien van het product. 5/4/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en snelle service 5/1/2024
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Sushi Bonsai 5 stars after 2376 reviews
Sushi Bonsai