Reviews


5 stars after 1810 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde saus This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! Jammer dat de bezorging deze keer ruim anderhalfuur heeft geduurd. Volgende keer hopen we ons eten iets eerder te krijgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gisteren kwam onze bestelling 20 minuten later dan opgegeven;. De warme gerechten waren koud geworden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg droog 11/17/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en snel bezorgd. 11/7/2022
heel fijn om te zien!
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker gegeten! Ben niet anders gewend van bonsai This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
super fijn om te horen!
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 11/4/2022
super!! :)
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 😋 11/3/2022
Goed om te horen!!!
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 11/1/2022
fijn om te horen dat het lekker was!
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen zat er heel weinig sojasaus bij 10/31/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 10/31/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deze keer 2 uur moeten wachten. Gelukkig is dit niet altijd zo. Poke bowl was lekker. Helaas zat niet alles erin wat ik besteld had. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling netjes op tijd bezorgd, alleen miste voor 10 euro sushi. Duurde 1 uur en 40 minuten voordat de sushi er alsnog was. Verder was de kwaliteit top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wachten op de bestelling duurde echt te lang, daarnaast klopten er meerdere dingen niet aan. Het kwam niet overeen wat we hadden besteld. Het eten is wel lekker, maar er mag wel iets gedaan worden aan de service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onderweg geeft site aan, duurt echt erg lang (nog zeker half uur) met resultaat dat alles wat warm hoort te zijn koud en klef is.. niet ok 10/29/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
WEER super lekker! En de bezorger was netjes op tijd. Tot snel. 👍 10/28/2022
goed om te lezen dat alles goed gegaan is!
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 1 kleine opmerking: jullie stokjes stinken, een enorme chemische lucht! 10/26/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De grote pokebowl en love box waren teveel om samen op te krijgen! Aanvankelijk waren ze de wasabi, sojasaus en de stokjes vergeten maar na een telefoontje werden deze alsnog snel gebracht (samen met een doosje excuus-loempiaatjes). Tot de volgende keer :) 10/25/2022
goed om te lezen, tot volgende keer!
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet volledig goed. Toppings waren bij beide pokébowls niet zoals besteld. 10/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten smaakte lekker alleen zou ik bijna een kies gebroken hebben op een stukje kippenbot… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekker en vers. Beetje lang moeten wachten maar dat is bekend in Lienden 10/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vond het deze keer niet goed. Ik vond de sushi niet vers was droog. Ik kreeg ook andere sushi dan ik besteld had. De poke bowl zat weinig verse zalm in. Jammer want daarvoor was het vers en beter. Ook erg buikpijn gehad erna, dat heb ik ook nooit eerder gehad. 10/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top! Vriendelijke bezorger 10/21/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl op met sla i.p.v. rijst: gezond en super lekker!! 🤩 10/21/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en heerlijke sushi 10/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De jongeman achter de balie stond met zn rug naar de deur en heel druk met zn telefoon. Sushi verder was lekker behalve de deep fried salmon maar dat is een kwestie van smaak. 10/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was heerlijk. Loempia’s waren koud. En eten was 3 kwartier te laat! Helaas 10/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi goede kwaliteit en de bezorgster was er op de afgesproken tijd 😀 10/15/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het warme eren was niet echt warm meer. Eten werd bijna een half uur te laat bezorgd 10/14/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super! 10/14/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang en veeel te veel zeewier in vergelijking met de rest 10/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van jullie eten is echt top! De levertijd is alleen echt te lang. Zeker als je zegt het binnen 40 minuten te leveren en dan zeker pas na ruim een uur aanbelt.. zet er dan geen levertijd bij! 10/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel gebracht door een vriendelijke bezorger. Zag er goed verzorgd uit. Kwaliteit en smaak uitstekend. Heerlijk van gegeten. 10/8/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, fijne service 10/8/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Belachelijk late bezorging. Duurde 1.5 uur na bestellen dat het eten hier was. Ook het volgen van de bestelling klopte niet. 10/7/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind het erg jammer dat onze pokebowl met kip vandaag naar vis smaakte. Wellicht de tip om aparte messen/snijplanken te gebruiken voor kip en vis. Ik was fan van jullie maar dat is hierdoor wat minder. 10/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens afspraak ruim op tijd klaar en heerlijk vers. Aanrader. 10/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse pokébowl al veel verschillende geprobeerd maar hier is hij het lekkerste ik rijd er graag 20 km voor om This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal ben ik wel tevreden, maar vandaag zag het er gewoon verpieterd uit. Heel jammer, want daardoor is je eetlust meteen weg :( 9/23/2022
Sushi Bonsai 5 stars after 1810 reviews
Sushi Bonsai