Reviews


5 stars after 1760 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind het erg jammer dat onze pokebowl met kip vandaag naar vis smaakte. Wellicht de tip om aparte messen/snijplanken te gebruiken voor kip en vis. Ik was fan van jullie maar dat is hierdoor wat minder. 10/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens afspraak ruim op tijd klaar en heerlijk vers. Aanrader. 10/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse pokébowl al veel verschillende geprobeerd maar hier is hij het lekkerste ik rijd er graag 20 km voor om This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal ben ik wel tevreden, maar vandaag zag het er gewoon verpieterd uit. Heel jammer, want daardoor is je eetlust meteen weg :( 9/23/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 😍 9/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was voor mij de eerste keer om hier te bestellen. Het eten was goed, ook snel geleverd. Had aangegeven z.s.m. en stond ook precies tot op de minuut o tijd voor de deur. Ik ga hier zeker vaker bestellen 9/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer erg lekker allemaal. Bedankt voor de goede bezorgservice. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een kwartiertje later dan aangegeven This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op tijd bezorgd en eten was heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Komt elke keer te laat en zuinig met de saus over de sushi niet meer zoals eerst This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was helaas niet compleet 9/17/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede service👍 9/17/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg was dit keer de sushi erg droog en niet smaakvol. 9/16/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/14/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer goede service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi rijst was droog. De zalm en tonijn twijfelachtig. Hier een paar keer prima sushi gehaald, maar deze was ver onder de maat. Zeer teleurgesteld. Niet lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en heerlijk eten! 9/10/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige bestelling duurde erg lang totdat die werd geleverd, dit keer gewoon lekker vlot en wat extra’s om de vorige keer goed te maken. Heerlijk eten en ook echt meer dan genoeg! Aanrader 9/9/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed daar. Eten is goed. Komen optijd en altijd een goede service. Mocht er iets niet goed zijn bezorgd of iets word het netjes opgelost. Ik vind het een top bedrijf. 9/5/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en de bezorging op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een toppers zeg! Meer heb ik niet te zeggen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker alleen als je edame in je poke bowl besteld en je krijgt daar voor in de plaats komkommer valt dat ook tegen. Net zo als cherry tomaaatjes. 1 cherry tomaat in vieren gesneden dat was het. Dit was ook in de 2 poke die er bij besteld was alleen daar zat wel de edame in 9/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas klopte de bestelling niet helemaal. Maar te ver om even heen en weer te rijden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, en snel geleverd 8/27/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bezorger duurt echt lang en wordt niet duidelijk aan gegeven hoelaat het komt maar het eten is wel echt heel goed 8/25/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen. 8/25/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekkere en verse Sushi. en de Pokebowl is ook een aanrader. 8/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee uur gewacht op bestelling. Website gaf aan 40 min. Na ruim een gebeld en toen nog een uur moeten wachten. Warme gerechten waren koud. Jammer, ben veel beter gewend van Bonsai. 8/22/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
En half uur te laat bezorgd en dan nog een deel van de bestelling vergeten. En deze ruim 20 minuten later bezorgen. Personeels te kort? Slechte logistiek of slecht personeel? Service ronduit slecht, maar sushi is van goede kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
25 minuten te laat 8/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meerdere malen besteld was altijd goed vandaag was niet zo goed, rijst was aan de koude kant 8/19/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Portie precies goed 👍 8/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Schofterig laat bezorgt, en bestelling klopte niet, kip ipv zalm, en miste Japanse rettich. Bezorger heeft het zwaar, hoop dat die goed verdient. Vragen om digitale fooi? Zou geld terug moeten krijgen voor de gelede schade. 8/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/18/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij halen hier regelmatig en zijn normaal gesproken zeer tevreden en kunnen deze zaak aanbevelen. Echter deze keer ging het mis. 3 Poke bowls met kip besteld, in geen enkele zat kip (waarschijnlijk vergeten). De bezorging duurde een uur langer dan aangegeven. Hopelijk volgende keer weer als vanouds. 8/16/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en maaltijd goed in orde. Website kan beter: ik krijg alleen een engelstalige versie. en het zou zeer klantvriendelijk zijn om (bijna) alle gerechten ook middels een foto te tonen. Misschien is het voor sushi-experts allemaal duidelijk wat er staat, maar plaatjes en/of een beknopte beschrijving met nederlandse ondertitel zo wellicht de drempel om te bestellen verlagen. 8/13/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten van de sushi! Zag er weer superrr uit! 8/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een haar in het eten, moest mn best doen om door te eten 🤮 8/12/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wel ruim een half uur te laat maar heerlijk gegeten! 8/11/2022
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden het gevoel dat de sushi minder vers was dan andere keren. 8/8/2022
Sushi Bonsai 5 stars after 1760 reviews
Sushi Bonsai