Reviews


5 stars after 2376 reviews
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was geen wasabi bij. En het voorgerecht klopte niet met de website. Daar stond garnalenkroketten en loempia’s. Nu hadden we er ook gepaneerde gamba’s bij. Ook was er geen sojasaus bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was niet blij dat hij na 2 minuten na bestellen al klaar was. Dus twijfel hoe vers het was This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, ruime keuze en kwalitatief lekkere sushi! 9/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, bestellen altijd bij Bonsai... 9/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 3 kwartier te laat. 9/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stonden dingen in het boekje maar niet op de site 9/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We eten er altijd erg lekker van. 9/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lang wachten op bezorging.... 9/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed gevulde poke bowl 9/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste poke bowls dat we ooit gegeten hebben 👌🏻😋 9/14/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging zoals altijd; snacks waren nog lekker warm. Verse sushi en rijk gevulde pokebowl! 9/13/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt heerlijk 9/12/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben een afhaal bestelling geplaatst wat zeer gemakkelijk ging! Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en zelfs een extra service gekregen doordat ze met ons mee dachten. Top personeel! 9/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed alleen zaten de 2 blikjes cola (5 euro ) niet bij de levering 9/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had gevraagd voor meer teriyaki saus over mijn poke bowl maar dat is niet gebeurd dus hij was heel droog helaas 9/8/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokerbol gegeten. 9/8/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De mango is mijn bowl was heel erg koud, leek nog wat bevroren? 9/7/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgt en erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
specifically included “no mayonaise” in the comment section of the order form - totally ignored by the order taker 9/2/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd perfect. 8/31/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de Pokebowls was prima. We hebben de maaltijden afgehaald. De service was snel en goed. 8/31/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg kip sushi? Terwijl ik tebi tempura had besteld????? Het is dat ik kip sushi lus maar had toch wel liever het eten gehad wat ik had besteld. 8/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pittige tonijn is ook echt pittig! Het was nu de 2e keer dat ik onze bestelling afhaalde en altijd snel en vriendelijk geholpen. 8/28/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl. De middelmaat is ruim voldoende. 8/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. De sashimi was helemaal top!! 8/18/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Moest lang wachten op mn bestelling. Personeel gaat zeer ongeïnteresseerd om met het bereiden van het eten. Ik kom vanaf het begin bij Bonsai in Rhenen maar de laatste ervaring nodigt niet uit tot herhaling. 8/16/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk... zo blij dat ze ook bij ons bezorgen! 8/14/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, fijne website en nette brengservice. 8/9/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas geen stokjes, soja en wasabi bij de bestelling. Jammer.... verder wel erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Correct en goed. 8/3/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er wordt geadverteerd met 20% korting op pokebowls op dinsdag. Alleen website kan dit niet verwerken. Ook geen vorm van compensatie geboden. Dus niet bestellen via website. Ook je bestelling controleren bij afhalen. Was niet gezien dat er 2 van de 4 gerechten ontbraken. Eten was lekker en vers. 8/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/1/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten heerlijk vullend met weinig en was lekker veel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen gratis vanaf €20,- zou meer op z’n plaats zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/29/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2x achter elkaar een bestelling laten bezorgen, allebei de keren te laat bezorgd en de hapjes waren niet echt warm meer, bestelling ook niet compleet dus niet echt tevreden..! is niet echt goedkoop en dan vind ik dat wel jammer! 7/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij genieten er elke keer weer van! Het smaakt heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Sushi Bonsai Herenstraat 32 0317745924
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur gewacht te hebben , eindelijk de bestelling. Kipspiesjes zwart geblakerd en niet te eten. Poke bowl had onze voorkeur en hoe ik ook probeerde, was niet te bestellen. Sushi zelfde hard geblakerd stuk kip erin met zalm( wat een onsmakelijke combinatie. Kortom zonde van het geld en niet meer voor herhaling vatbaar . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Sushi Bonsai 5 stars after 2376 reviews
Sushi Bonsai